Sagt om Johan Bertlett

”Johan är hängiven arbetet som han har åtagit sig. Han ser till att slutföra uppgifterna utan att göra avkall på kvalitén. Han levererar och ser till att mottagaren har full förståelse för arbetet.”

Anders Bruhn, SAS Ground Services


”Johan är mycket fokuserad och arbetar hårt för att erhålla förståelse för komplexa miljöer där flertalet intressenter kan ha såväl divergenta som motstridiga mål. Johan är mycket uppskattad för sin öppenhet och skicklighet i att kommunicera.”

Billy Josefsson, LFV


”Johan har bidragit med framträdande expertis till det framgångsrika slutförandet av definitionsfasen för Single European Sky ATM Research (SESAR). Arbetet har uppmärksammats av EU-institutioner.”

Bernd Hill, Eurocontrol, Bryssel


”Johans bidrag har varit av mycket hög nivå och värde vad det gäller att utveckla metoder för att hantera förändringar. Han ser till att det finns full förståelse för vad som ska uppnås och han samordnar de resurser som behövs. Johan är en mycket bra lagspelare som alltid delar med sig av sin expertis. Han är starkt motiverad att uppnå och leverera bra resultat i tid.

Hermann Rathje, Eurocontrol, Bryssel


Johan är som föreläsare karismatisk, lugn, humoristisk och inspirerande. Han har förmågan att göra informationen lättillgänglig samtidigt som han med akademisk tyngd pratar om ett superintressant ämne.”

sagt om Johan efter kundevent hos Wise Consulting


Mer om Johan Bertlett

  1. Ekot
  2. Morgonsoffan TV4
  3. Artikel Ledarna